Home Webhosting


Uw website via Dynamate online brengen is simpel en gaat snel. Afhankelijk van de eisen die u aan een webhostingpakket stelt, begint u doorgaans met een starterspakket. Denkt u meer harddiskruimte of dataverkeer nodig te hebben, dan kunt u kiezen voor het Start-, Light-, Medium-, of het Large-pakket. Maar zelf een pakket op maatsamen stellen is ook mogelijk bij ons. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

De webhosting diensten van Dynamate gaan zo ver als u wilt. U kunt gebruik maken van webhosting voor eenvoudige bedrijfspresentaties, maar ook voor geavanceerde, databasegestuurde websites. Voor ieder bedrijf en elke instelling hebben wij een geschikte hosting oplossing in huis. Uiteraard is upgraden naar een ander pakket altijd mogelijk.

Er zijn verschillenden vormen van hosting:

Webhosting (shared hosting)
'Webhosting' of 'shared hosting' is een vorm van hosting waarbij verschillende websites op een server worden ondergebracht. Op deze manier worden de kosten van de server verdeeld over verschillende klanten. Dit is de voordeligste vorm van hosting. Tevens hoeft u zelf niet over veel technische kennis te beschikken. Wij verzorgen het beheer en het onderhoud van de server waardoor uw website altijd online is.

Dedicated Hosting
Als uw website een integraal onderdeel van uw bedrijfsvoering vormt, dan kiest u voor een dedicated server.
U huurt een gehele server die onder onze adequate beheer valt. Een dedicated server heeft veel voordelen. U heeft de vrijheid en kunt de server volledig aanpassen aan de specifieke eisen die uw website stelt. Een dedicated server biedt ook veiligheid: uw databases, netwerkkoppelingen met betaal- en backofficesystemen, uw klantgegevens en e-mail zijn nergens veiliger dan op uw eigen dedicated server.

Co-locatie
U plaatst uw eigen server in ons netwerk! Wij verzorgen voor u de ruimte en de aansluiting, alsmede het beheer en de monitoring.