Home Diensten Netwerkbeheer


Dynamate heeft specialisten om u te adviseren over de aanleg van uw bedrijfs computernetwerk. Wilt u een zeer modern netwerk met mailservers, fileservers, printservers, etc., of heeft uw bedrijf genoeg aan een eenvoudig netwerk met een alles-in-n server, wij luisteren eerst naar wat u wilt.

Bij Dynamate hoeft het niet alleen bij een advies te blijven. Onze specialisten kunnen ook uw bedrijfs computernetwerk voor u installeren. Heeft u behoefte aan een internet verbinding, een VPN verbinding met de zaak, of wilt u alleen e-mail beschikbaar stellen aan uw medewerkers, dan kan Dynamate die zorg voor u uit handen nemen. Inventarisatie van behoeften en mogelijkheden, advies, installatie tot en met de configuratie van een firewall voor zeer veilig internet gebruik, Dynamate kan het hele traject, of gedeelten daarvan, voor u verzorgen.

Heeft u problemen met uw netwerk? Onze specialisten kunnen u hier van dienst zijn als troubleshooter. Onze ervaren mensen lossen al uw netwerk problemen voor u op. Wij zijn gespecialiseerd in netwerken met diverse soorten Windows, Novell en Linux servers.

Dynamateis eengespecialiseerd bedrijf, waar kwaliteit, flexibiliteit, snelheid en een unieke persoonlijke service hoog in het vaandel staan. Hierdoor kunt u rekenen op een optimale prijs/kwaliteit verhouding van onze dienstverlening.